קפה מדע: המחיר האמיתי של הסטייק

הרצאה מדעית בגובה העיניים עם החוקר אלון שפון – הפקולטה לביוכימיה, מכון ויצמן למדע.

כולנו אוהבים אוכל וצורכים אותו על בסיס יומי. עם זאת לפעילות יומיומית ושגורה זו יש מחיר סביבתי. מאכלים מן החי תורמים באופן לא פרופורציונלי לעלויות הסביבתיות של תזונתו של האדם. הרצאה זו תסקור בקצרה את ההיסטוריה האנושית בהקשר של יצור וצריכת מזון מן החי, ותפרט את הנטל הסביבתי שהם גורמים תוך התייחסות לביטחון תזונתי כיום ובעתיד. בנוסף, מחקר מקיף אשר ביצענו במכון ויצמן על העלויות הסביבתיות של צריכת מזון מן החי בארה"ב ידגים את תרומתן של המדינות המתועשות לנטל הסביבתי הכולל.

גוף מארגן: מכון דוידסון ואשכול פיס רמלה

מתי? יום שלישי, 28 במרץ 2017 בשעה: 19:30

למי? קהל רחב, מבוגרים

איפה? אשכול פיס רמלה

כמה? חינם

לפרטים נוספים: בטלפון: 08-9202003